lsp-logo

brainstorming radionica

Fasilitacija Brainstorming Radionice primenom Lego® Serious Play® metodologije

Brainstorming radionica primenom Lego® Serious Play® metodologije, osmišljena je sa ciljem da za kratko vreme značajno unapredi proces kreativnog razmišljanja vašeg tima i donese vam stvarne rezultate. Tehnike i alati koji se koriste na Brainstorming radionici stimulišu sve učesnike da neprekidno, spontano razmišljaju, kreiraju nove ideje, pri tom intenzivno razmenjujući znanje. Rezultat radionice je eksplozija novih ideja.

Brainstorming se već dugo upotrebljava u poslovnom svetu kao efikasna grupna aktivnost koja pomaže učesnicima da tokom seanse generišu mnoštvo sjajnih ideja. U podsticajnoj atmosferi učesnici konstantno iznose ideje i rešenja koja im nadolaze. Time se stimuliše proces kreativnog razmišljanja i povećava kapacitet moždanih aktivnosti usmerenih ka pronalaženju najboljih rešenja.

Zašto je Brainstorming važan za vaš tim?

Tokom Brainstorming radionice svi članovi tima, vođeni fasilitatorom, učestvuju veoma aktivno i intezivno, čime se stvara kvalitetan ambijent gde:

Brainstorming-slika-2
Пусти видео запис

Ovo se postiže zahvaljujući 4 osnovna principa na kojima se zasniva Brainstorming:

Kako izgleda Brainstorming radionica?

Nakon uvodnog razgovora sa vama definišemo ciljeve i stvarne potrebe vašeg tima, kako bi kreirali originalnu Brainstorming radionicu za vas. Dakle, svaka radionica ima konkretnu temu odnosno problem koji se rešava.

Radionicu vode naši Lego® Serious Play® sertifikovani fasilitatori koji imaju veliko iskustvu u primeni različitih tehnika i alata koji će se tokom radionice koristiti.

Preporučeno vreme trajanja radionice je 4-6 sati, mada se vreme može prilagoditi vašim potrebama. Broj učesnika je od 4 – 12. Mesto održavanja je u našem ili vašem prostoru, ukoliko vaš prostor ispunjava neophodne uslove za rad.

team-building-video-img
lsp-team-building
Brainstorming-slika-4

Tokom radionice vaš tim će raditi na:

Kontaktirajte
Lego® Serious Play®
Sertifikovane Fasilitatore

Ukoliko imate pitanja u vezi ove inovativne metodologije, želite da primenite naš program za Vaš budući tematski kompanijski događaj budite slobodni da nas kontaktirate.