lsp-logo

Leadership Skills & Play SRBIJA

Dr Svetozar Janković dugogodišnji je konsultant i trener za upravljanje promenama, kolaboraciju i razvoj timova.

Specijalizovan je za oblasti razvoj strategije, organizacione transformacije i kreativne inovacije. Poseduje iskustvo u radu sa domaćim firmama, velikim multinacionalnim kompanijama kao i sa Startapima i Univerzitetima Srbije, Holandije, Portugala, Danske…

Osnovne studije završio je 1995. godine kada i počinje svoju Univerzitetsku karijeru na Mašinskom fakultetu u Beogradu. Doktorirao je 2005. godine i iste godine je izabran u zvanje docenta. Od 2006. do 2019. godine radi kao direktor Univerzitet u Beogradu, Institut za nuklearne nauke „Vinča“ – Škola računara . 2018. osniva Naučni Startup Inkubator Instituta „Vinča“.

Inspirisan mogućnostima Lego® Serious Play® metodologije, 2014. godine postaje PRVI SERTIFIKOVANI Lego® Serious Play® FASILITATOR u ovom delu Evrope, uvodi LSP programe u Srbiju i omogućava da ovu inovativnu metodologiju iskuse domaće kompanije i organizacije.

Višegodišnji je član Internacionalnog udruženja fasilitatora i Sertifikovani Microsoft Inovativni Edukator i Minecraft Sertifikovani predavač.

“ Play is the building blocks of life“

Dr Svetozar Janković - Osnivac

dr Svetozar Janković

Strategy Facilitator & Consultant

Kontaktirajte
Lego® Serious Play®
Sertifikovane Fasilitatore

Ukoliko imate pitanja u vezi ove inovativne metodologije, želite da primenite naš program za Vaš budući tematski kompanijski događaj budite slobodni da nas kontaktirate.