SCENARIO PLANNING
Radionica

SCENARIO PLANNING AND DESIGN FOR BUSINESS

RADIONICA SCENARIO PLANNING


Planiranje scenarija je deo strateškog planiranja i razvoja ozbiljnih kompanija. Priprema različitih scenarija dovodi kompaniju u stanje pripravnosti čime se i povećava šanse za njen opstanak zahvaljujući spremnoj i isplaniranoj reakciji. Planiranje scenarija podrazumeva analizu i odabir mogućih scenarija za koje bi bilo dobro imati plan. Pogled u budućnost je polazna tačka za dalje planiranje scenarija. Aktuelna situacija kod nas i u celom svetu svakodnevno nas podstiče i opominje koliko je važno biti spreman i imati plan u slučaju različitih scenarija. Tokom naše LSP radionice ozbiljno smo se igrali sa ovom temom kako bi tim jasnije sagledao moguće događaje i planirao strateške akcije.

BROJ UČESNIKA

8

VREME TRAJANJA

1 dan

MESTO ODRŽAVANJA

Srbija

Strategy DevelopmentTeam Building Lego Serious Play radionica definisanje zajedničkih ciljevalego serious play srbija programiDigital Product Creation
KONTAKT
Lego® Serious Play®
Sertifikovani fasilitatori

Ukoliko imate pitanja u vezi ove inovativne metodologije, želite da primenite naš program za Vaš budući tematski kompanijski događaj budite slobodni da nas kontaktirate.