REAL TIME TRANSFORMATION

REAL TIME TRANSFORMATION FOR TEAMS AND BUSINESS

RADIONICA REAL TIME TRANSFORMATION


Promene su stalni deo našeg sveta hteli mi to ili ne. Mnogi ljudi, timovi i kompanije imaju problema s prilagođavanjem promenama, bilo zato što više vole stvari kakve jesu ili zato što su zabrinuti zbog rizika koji će promena uključivati. Naša radionica o upravljanju promenama pomaže učesnicima da razumeju promene u različitim oblicima i da smostalno dizajniraju promene. To vodi ka boljem prilagođavanju promenama odnosno prema samosalnom dzajnu promena  u skladu sa ciljevima tima i kompanije.

Učesnici će bolje razumeti rizike povezane sa promenom, kako se baviti nesigurnošću kako analizirati njene uticaje i kako odgovoriti na promene nakon što se dogode. Promene često donose nove mogućnosti. Prednost je znati kako ih prepoznati ali i dizajnirati i maksimalno iskoristiti.

BROJ UČESNIKA

8

VREME TRAJANJA

2 dana

MESTO ODRŽAVANJA

BEOGRAD

Design Team Business Strategy – Aktivnost Lego Serious Play metodomteam building beogradIdeation Canvas Model – Aktivnost Lego Serious Play metodom
KONTAKT
Pozovite Lego®Serious
Play® Sertifikovane fasilitatore

Ukoliko imate pitanja u vezi ove inovativne metodologije, želite da primenite naš program za Vaš budući tematski kompanijski događaj budite slobodni da nas kontaktirate.