Team Building aktivnost za razvoj strategije tima

Želite tim bilding radionicu za bolju međuljudsku saradnju ?

“ Radionice kojim ćemo da unapredimo kolaboraciju članova tima odnosno saradnju medju sektorima – to je ono što nam je potrebno. Želimo radionicu uz koju ćemo da bolje integrišemo njihova pojedinačna znanja i veštine kako bi kao TIM donosili kvalitetnije odluke “. Ovo su najčešći zahtevi naših klijenata tokom razgovora za pripremu fasilitacije. I ne čudi nas… Kolaboracija danas, bilo da se odnosi na članove istog tima ili izmedju departmenta, u uslovima brzih promena i neizvesnosti je jedan od najvažnijih faktora uspešnog poslovanja.

U ovim slučajevima, najčešće preporučujemo − Tim Bilding programe uz primenu Lego® SeriousPlay® metodologije kao alata fasilitacije uz Sertifikovane fasilitatore. Brojni su razlozi zbog čega, pored mnogih drugih alata i aktivnosti u ovim slučajevima preporučujem program baš ove metode, ali su naredna tri razloga ključna.

Tokom radionica primenom Lego® SeriousPlay® metodologije:

  • Izgradjuju se odnosi koji razvijaju poverenje i bolje razumevanje članova tima

Tokom procesa fasilitacije tim bildinga, učesnici postavljaju pitanja, vode konstruktivan dijalog, razmenjuju informacije i dobijaju feedback što predstavlja osnovu razvoja poverenja i boljeg razumevanja medju kolegama.

  • Medjusobnom interakcijom kreiraju se zajedničke odluke i uvećava posvećenost rešenju

Poznato je da čak i najbolje odluke mogu biti neefektivne ukoliko ne postoji posvećenost tom rešenju. Međutim, kada svi učesnici aktivno i zajedno učestvuju u kreiraju odluka, posvećenost donetim rešenjima se višestruko uvećava. Rezultat našeg programa su zajednički kreirane odluke koje mogu da se primenjuju odmah po završetku radionice.

  • Razvijaja se kultura produktivne kolaboracije koja vodi ka inovacijama

Iako postoje različita razmišljanja, ubedjeni smo da se svako rešenje, promena ili inovacija uspešno može da implementira u organizaciju isključivo uz kolaboraciju. Zbog toga je bitno neprestano razvijati kulturu produktivne kolaboracije u organizaciji. LSP je metodologija koja može da vam posluži kao alat za razvoj kulture produktivne saradnje i motivacije zaposlenih u sigurnom okruženju „ozbiljne igre“.

PROGRAMI TIM BILDING TEMATSKIH AKTIVNOSTI LSP RADIONICA

Kada se posebno preporučuje − Tim bilding LSP :

  • Kreiranje novog tima ili su u postojeći priključeni novi članovi koji treba bolje da se upoznaju i uklope
  • Želite da motivišete kolaboraciju u već postojećem timu kao i  među sektorima
  • Želite da stvorite sigurno okruženje u timu/organizaciji, razvijete proverenje i otvorenost među članovima tima
  • Želite da uvećate angažovanost svih zaposlenih, da definišete i kreirate zajedničke ciljeve, vizije, strategije, konkretne akcione planove…
  • Želite da zaposleni zajednički učestvuju u donošenju odluka i kreiranju inovativnih rešenja

Za sva dodatna pitanja i nedoumice vezane za primenu ove moćne metodologije za vaše narednie Tim bilding programe, kontaktirajte naše dugogodišnje i iskusne SERTIFIKOVANE LEGO® SERIOUSPLAY® FASILITATORE putem emaila office@lsp.rs i putem telefona 0631835541 ili 011/2443018

Portfolio naših uradjenih radionica možete pogledati ovde
Srdačan pozdrav,
Razvoj posvećenosti u timubuildingKako smo prestali da maštamo ?
KONTAKT
Pozovite Lego®Serious
Play® Sertifikovane fasilitatore

Ukoliko imate pitanja u vezi ove inovativne metodologije, želite da primenite naš program za Vaš budući tematski kompanijski događaj budite slobodni da nas kontaktirate.