lsp-logo

Antistres radionice sa LEGO® kockama

Šta je Antistres LEGO® SERIOUS PLAY®?

Antistres LEGO® SERIOUS PLAY® je metoda koja koristi kocke za izgradnju modela i igru kao sredstvo za smanjenje stresa. Naši treneri koriste ovu tehniku kako bi pomogli učesnicima da razviju fleksibilnost u razmišljanju i upravljanju emocijama.

Zašto je Antistres LEGO® SERIOUS PLAY® važan za vašu organizaciju?

Stres na poslu može imati ozbiljan uticaj na zdravlje zaposlenih i produktivnost organizacije. Antistres LEGO® SERIOUS PLAY® radionice mogu pomoći zaposlenima da se nose sa stresom i razviju veštine za upravljanje stresom, čime se poboljšava njihova dobrobit i performanse.

LSP upravljanje stresom
wellbeing LSP

Kako funkcioniše Antistres LEGO® SERIOUS PLAY®?

Naši treneri vode učesnike kroz proces igre i modelovanja kako bi se razvile veštine za upravljanje stresom. Učesnici će naučiti kako da koriste kockice za izgradnju modela koji predstavljaju njihov stresni scenario, a zatim će raditi na razvoju strategija za prevazilaženje stresa. Ova interaktivna i zabavna metoda pomaže učesnicima da se opuste, refokusiraju i izgrade veštine za upravljanje stresom.

Kome su namenjene Antistres LEGO® SERIOUS PLAY® radionice?

Antistres LEGO® SERIOUS PLAY® radionice namenjene su organizacijama koje žele da pomognu zaposlenima da se nose sa stresom i poboljšaju njihovu dobrobit. Ova tehnika može biti korisna za sve zaposlene, bez obzira na poziciju ili nivo iskustva.

Kontaktirajte nas

Ukoliko ste zainteresovani za Antistres LEGO® SERIOUS PLAY® radionice, kontaktirajte nas kako bismo vam pomogli da poboljšate dobrobit i produktivnost vaše organizacije.

Kontaktirajte nas danas i rezervišite Antistres LEGO® SERIOUS PLAY® radionice za vašu organizaciju.