lsp-logo

Razvoj strategije organizacije uz LEGO® Serious Play® metodologiju - LSP

Kreirajte strategiju svog tima ili organizacije uz pomoć Lego Serious Play metode i ozbiljne igre sa Lego kockama.

Radionica „Razvoj strategije organizacije uz pomoć metode Lego Serious Play“ je namenjena menadžerima i liderima u organizacijama koji žele unaprediti viziju i strategiju svog tima ili organizacije. Korišćenjem ozbiljnih igara sa Lego kockama, učesnici će moći vizualizovati svoje ideje i misli i razviti strategiju koja će biti izvršna i održiva.

Učesnici će na ovoj radionici naučiti kako stvoriti jasnu viziju organizacije, razumeti trenutno stanje i izazove i razviti strategiju koja će rešiti probleme i ostvariti željene ciljeve. Kroz korišćenje kreativnih igara sa Lego kockama, učesnici će naučiti kako primeniti svoju kreativnost i viziju na poslovne probleme, razviti inovativna rješenja i dobiti jasnu sliku o tome šta treba učiniti da bi se postigao uspeh.

Tokom radionice, učesnici će:

  • Razviti jasnu viziju organizacije ili tima i razumeti izazove s kojima se suočavaju
  • Identifikovati ključne činioce uspeha i prepreke koje ometaju postizanje ciljeva
  • Razviti inovativne strategije za prevladavanje prepreka i postizanje željenih ciljeva
  • Učiti o važnosti timskog rada i sradnje u razvoju strategije organizacije ili tima

 

Nakon radionice, učesnici će biti sposobni primeniti kreirana rešenja u praksi i razviti konkretni plan za postizanje ciljeva organizacije ili tima. Ova radionica pruža nezaboravno iskustvo, jača timsku dinamiku i povećava motivaciju učesnika za rad na postizanju zajedničkih ciljeva.

Prijavite se na Lego Serious Play radionicu i razvijte strategiju organizacije kroz ozbiljnu igru!

Naša Lego Serious Play radionica je idealna za menadžere i lidere koji žele unaprediti viziju i strategiju svog tima ili organizacije. Prijavite se sada i naučite da koristite ozbiljne igre sa Lego kockama kako biste razvili inovativna rešenja i postigli željene ciljeve!