lsp-logo

LEGO® Serious Play® metoda - Inovativni pristup za unapređenje poslovanja

Šta je LEGO® Serious Play® metoda?

LEGO® Serious Play® metoda je inovativna i interaktivna tehnika koja koristi LEGO® kocke kao alat za rešavanje različitih poslovnih izazova. Kroz proces igranja i gradnje, učesnici se angažuju na dubljem nivou razmišljanja, komunikacije i rešavanja problema, što dovodi do boljeg razumevanja međusobnih razlika i potencijala unutar tima.

lego-serious-play-ispitivanje
metodologija-koju-primenjujemo

Kako funkcioniše LEGO® Serious Play® metoda?

LEGO® Serious Play® metoda podrazumeva proces izgradnje modela pomoću LEGO® kocki koje predstavljaju različite aspekte problema ili situacije. Učesnici zatim dele svoje modele i priče sa ostalima, što omogućava bolje razumevanje različitih perspektiva i ideja. Proces kontinuirane gradnje, razmene i poboljšanja modela vodi ka usklađivanju tima, boljoj komunikaciji i efikasnijim rešenjima.

Primena LEGO® Serious Play® metode u poslovnom okruženju

LEGO® Serious Play® metoda se uspešno koristi u različitim poslovnim kontekstima, kao što su razvoj strategije, team building, poboljšanje komunikacije, liderstvo i upravljanje promenama. Kroz ovaj pristup, timovi mogu razviti inovativna rešenja za složene izazove, poboljšati saradnju i efikasnost, kao i ojačati svoje međusobne veze.

Prednosti LEGO® Serious Play® metode

Primena LEGO® Serious Play® metode donosi brojne prednosti, među kojima su veća motivacija i angažovanost zaposlenih, poboljšanje komunikacije i razumevanja, fleksibilnost u rešavanju problema, kao i stvaranje povoljne atmosfere za inovacije i kreativnost. Ovaj pristup može biti ključan za postizanje boljih poslovnih rezultata i razvoj uspešnih organizacija.

lego-serious-play-galerija-2

Zašto odabrati LSP za implementaciju LEGO® Serious Play® metode?

Naš tim stručnjaka u LSP poseduje bogato iskustvo u primeni LEGO® Serious Play® metode u različitim industrijskim sektorima. Pored stručnosti u facilitaciji ovih radionica, mi se fokusiramo na prilagođavanje naših usluga specifičnim potrebama i ciljevima svakog klijenta, kako bismo osigurali optimalne rezultate.