lsp-logo

radionica razvoja organizacione kulture uz Lego® serious® play metod

Unapredite organizacionu kulturu i motivaciju zaposlenih uz našu
interaktivnu radionicu

Radionica „Razvoj i jačanje organizacione kulture“ je namenjena organizacijama koje žele poboljšati svoju kulturu i stvoriti pozitivno radno okruženje za svoje zaposlene. Ova radionica koristi Lego Serious Play metodu kako bi pomogla organizacijama da stvore jasnu viziju svog identiteta i vednosti kao i da razviju planove za implementaciju pozitivnih promena u organizacionoj kulturi. Tokom radionice, učesnici će se uključiti u aktivnosti koje podrazumevaju izgradnju metaforičkih modela pomoću Lego kocki, razgovore i saradnju kako bi izrazili svoje ideje i razumeli različite perspektive. Učesnici će naučiti kako ojačati vrednosti, misiju i viziju organizacije i stvoriti pozitivnu kulturu koja promoviše kolaboraciju, inovativnost, rešavanje problema i timski rad.

 

Kroz radionicu, učesnici će istražiti kako:

• Identifikovati ključne vrednosti organizacije i usmeriti ih prema zajedničkom cilju

• Kreirati viziju organizacije koja odražava te vrednosti i ciljeve

• Razviti strategiju za implementaciju pozitivnih promena u organizacionoj kulturi

• Poboljšati komunikaciju i kolaboraciju među zaposlenima

• Razviti veštine liderstva koje će pomoći u stvaranju pozitivne kulture u organizaciji.

 

Radionica „Razvoj i jačanje organizacione kulture“ je interaktivna i uključuje aktivno učestvovanje svih učesnika. Ova radionica je idealna za organizacije koje žele stvoriti pozitivnu kulturu unutar svoje organizacije, a takođe može biti korisna za organizacije koje prolaze kroz promene ili imaju problema s motivacijom zaposlenih.

Priključite se našoj radionici i unapredite organizacionu kulturu vaše kompanije

Iskoristite moć Lego Serious Play metode za poboljšanje organizacione kulture i motivaciju zaposlenih! Prijavite se za našu radionicu i otkrijte kako izgraditi pozitivnu kulturu u vašoj organizaciji. Rezervišite svoje mesto danas!