lsp-logo

Transformišite Organizacionu Kulturu uz LEGO® SERIOUS PLAY® Metodologiju

Unapredite Organizacionu Kulturu i Motivaciju Zaposlenih uz Našu Interaktivnu Radionicu

Naša radionica „Razvoj i Jačanje Organizacione Kulture“ specijalno je dizajnirana za organizacije koje teže poboljšanju svoje organizacione kulture, kreirajući time pozitivno radno okruženje za sve zaposlene. Kroz primenu LEGO® Serious Play® metodologije, ova jedinstvena radionica nudi platformu za organizacije da definišu svoj identitet, vrednosti, i razviju efektivne strategije za implementaciju pozitivnih promena u svojoj organizacionoj kulturi. Učesnici će biti vođeni kroz seriju interaktivnih aktivnosti, uključujući izgradnju LEGO® modela, koji podstiču dijalog, saradnju i dublje razumevanje različitih perspektiva unutar tima. Ovo iskustvo omogućava jačanje ključnih vrednosti, misije i vizije organizacije, i kultivisanje pozitivne kulture koja promoviše kolaboraciju, inovativnost, efikasno rešavanje problema i timski rad.

Kroz Radionicu, Naučite Kako da:

  • Identifikujete ključne vrednosti vaše organizacije i usmerite ih ka ostvarivanju zajedničkih ciljeva.
  • Kreirate viziju organizacije koja reflektuje te vrednosti i ciljeve, promovišući jaču organizacionu kulturu.
  • Razvijete strategije za efikasnu implementaciju pozitivnih promena unutar organizacione kulture.
  • Poboljšate komunikaciju i saradnju među zaposlenima, ključne aspekte zdrave organizacione kulture.
  • Razvijete veštine liderstva neophodne za negovanje i održavanje pozitivne organizacione kulture.

 

Zašto je naša radionica idealna za Vašu Organizaciju?

Naša radionica „Razvoj i Jačanje Organizacione Kulture“ pruža aktivno i angažovano iskustvo učenja za sve učesnike, čineći je savršenom za organizacije koje ciljaju na izgradnju i održavanje pozitivne organizacione kulture. Bilo da se vaša organizacija nalazi u fazi promena, suočava se sa izazovima u motivaciji zaposlenih, ili jednostavno želi da unapredi svoje radno okruženje, naša radionica nudi alate i perspektive potrebne za ostvarivanje tih ciljeva.

Prjavite se i unapredite organizacionu kulturu vaše kompanije

Ne propustite priliku da iskoristite moć Lego® Serious Play® metode za unapređenje organizacione kulture i motivaciju zaposlenih u vašoj kompaniji ! Prijavite se za našu radionicu danas i započnite putovanje otkrijte ka izgradnji i jačanju pozitivne organizacione kulture. Rezervišite svoje mesto odmah!