Lego ozbiljna igra za Team building u Srbiji

Vremenom, Team Building je postajao sinonim za rekreativne događaje zaposlenih. Ideja eksperata Lego grupe i koncepta igre kao veoma ozbiljne aktivnosti je bila da razvoj tima uzdignu na jedan poseban nivo. Dizajnirana je inspirativna Lego Serious Play metodologija sa ciljem unapređenja timova i organizacija, podstičući njihov efikasan rast i razvoj. Ove inovativne aktivnosti u Srbiju su stigle 2014.godine, odnosno samo par godina nakon “osvajanja” Amerike, zapadne evrope i Azije. Tada je u Beogradu održana prva LSP radionica. Mi smo prvi sertifikovani fasilitatori u ovom delu Evrope koji su uveli i primenili ovu metodologiju i podigli team building u regionu na nivo – team development.

Team building aktivnosti za unapređenje kolaboracije, razmenu znanja, razvoj organizacione i kulture timskog rada.

Učesnici na našim aktivnostima, razmenjuju i grade nova znanja, pri čemu kolaboracijom rešavaju konkretan poslovni izazov. Posebnu vrednost primene naših programa predstavlja mogućnost da se u sigurnom okruženju “ozbiljne igre” čuje svaki glas, mišljenje i ideja svakog člana tima. Tako se unapređuje timski rad, gradi poverenje i posvećenost timu. Zbog toga, rezultat koji se dobija na svim našim aktivnostima nije samo merljiv nego je i iznad očekivanja učesnika.

Ukoliko ste formirali nov projektni tim, priključili nove članove već postojećem timu, želite da povećate efikasnost postojećeg tima ili sagledate različite mogućnosti rešavanja konkretnog poslovnog izazova, pozivamo vas da iskusite LEGO®SeriousPLAY® inovativnu metodologiju. LSP fasilitacija je trenutno najefikasniji team building u Srbiji i regionu.

U Srbiji, aktivnosti koje unapređuju timski rad i razvijaju timski duh sve više praktikuju firme nezavisno od njihove veličine. Kada se odlučite da investirate u svoj tim, najvažnije je da sadržaj  bude savršeno „skrojen“ za vašu firmu. Zato što se nakon svake aktivnosti (iza kojih stoji uloženo vaše vreme i novac ) s pravom očekuju rezultati. Zahtevi koje idealna aktivnost mora da ispuni su mnogo više od uspomena na lepo druženje sa kolegama.

Ova inovativna aktivnost je fokusirana na postizanje stvarnih i merljivih rezultata. Krajnji cilj je kvalitativni timski i organizacioni razvoj. Za razliku od klasičnih, po završetku naših team building aktivnosti dobijaju se konkretni rezultati koji se mogu odmah implementirati u vaše poslovno okruženje.

Dokazali smo se u kvalitetnom pružanju usluge implementacije dobijenih rešenja na velikom broju projekata. Svaka naša pojedinačnia aktivnost osmišljena je i vođena od strane sertifikovanih fasilitatora koji imaju više od 20 godina iskustva u konsaltingu, fasilitaciji i obukama.

KONTAKT
Pozovite Lego®Serious
Play® Sertifikovane fasilitatore

Ukoliko imate pitanja u vezi ove inovativne metodologije, želite da primenite naš program za Vaš budući tematski kompanijski događaj budite slobodni da nas kontaktirate.