LSP TEAM BUILDING RADIONICA

LSP Team building radionica primenom Lego® Serious Play® metodologije važi za jedan od najboljih aktivnosti timskog razvoja u Srbiji. Kroz team building program koji je ciljano osmišljen za vaš tim i kreativan rad sa Lego® kockama, postižu se fenomenalni rezultati za kratko vreme. Ovaj inovativni način rada sa timom je istovremeno veoma zabavan, efikasan i pouzdan način da unapredite performanse svog tima. Tokom fasilitacije postiže se razvijanje vašeg tima u željenom pravcu na bezbedan i kreativan način. Svaki tim uvek može biti bolji i produktivniji ali se tokom redovnog radnog vremena teže i sporije postiže željeni napredak.

Zašto su team building radionice važne za vaš tim?

Da bi svaki pojedinac kao deo tima uspeo da ispolji svoj pun potencijal i sam tim postao uspešniji, potrebno je uložiti određeno vreme u profesionalni rad na unapređenju tima. Upravo tome služe naše radionice. Svrha im je da tim postane vidno bolji i produktivniji. Zato je važno pametno odabrati svaku aktivnost jer  ulaganje u tim mora doneti merljive rezultate u vašem poslovanju.

Dakle, tim bilding nije samo predah od posla za zaposlene u vidu druženja, već je njegova svrha da na zanimljiv način unapredi funkcionisanje vašeg tima. To se postiže upravo kroz kvalitetan team building čiji benefiti su:

 • Poboljšanje komunikacije u vašem timu
 • Stvaranje većeg poverenja
 • Povećanje motivacije
 • Podsticanje osećaja pripadnosti timu
 • Otključavanje potisnutih potencijala pojedinca
 • Osećaj ličnog zadovoljstva kroz poslovni uspeh tima
 • Jačanje tima

Ovi rezultati se mogu postići samo ukoliko je radionica usmerena ka tome i ako tim bilding radionicu vode profesionalci koji znaju da rade sa timovima.

LSP team building radionica kreirana je i osmišljena upravo sa ciljem da ostvari konkretne rezultate, koje ćete vi prepoznati kroz bolji i efikasniji rad vašeg tima. Ona je veoma zanimljiva i originalna. Odlični rezultati se postižu bez obzira na starost učesnika i prirodu posla kojim se bave.

Kako izgleda LSP Team Building radionica?

Nakon uvodnog razgovora sa vama definišemo ciljeve i stvarne potrebe vašeg tima, kako bi kreirali originalnu LSP radionicu za vas. Dakle, svaka radionica ima konkretnu temu odnosno zadat problem koji se na njoj rešava.

Radionicu vode naši Lego® Serious Play® sertifikovani fasilitatori koji imaju veliko iskustvu u primeni različitih tehnika i alata koji će se tokom radionice koristiti.

Preporučeno vreme trajanja radionice je 6 sati, mada se vreme može prilagoditi vašim potrebama. Mesto održavanja je u našem ili vašem prostoru, ukoliko vaš prostor ispunjava neophodne uslove za rad.

Tokom radionice vaš tim će raditi na:

 1. Poboljšanju komunikacije
 2. Kvalitetnijem povezivanju i saradnji
 3. Jačanju i unapređenju kolaboracije
 4. Razmeni znanja
 5. Međusobnom uvažavanju
 6. Povećanju efikasnosti

Ukoliko želite, na tim bilding radionici možemo sa vašim timom rešavati konkretan poslovni izazov koji imate, kako bismo došli do rezultata koje ćete odmah moći implementirati u praksi.

KONTAKT
Pozovite Lego®Serious
Play® Sertifikovane fasilitatore

Ukoliko imate pitanja u vezi ove inovativne metodologije, želite da primenite naš program za Vaš budući tematski kompanijski događaj budite slobodni da nas kontaktirate.