lsp-logo

Upoznajte LSP - Vaš partner za unapređenje timskog rada i poslovanja

Ko smo mi?

LSP je kompanija specijalizovana za pružanje usluga primenom LEGO® Serious Play® metode, kao i profesionalne fasilitacije korporativnih događaja. Naš cilj je da pomognemo klijentima u unapređenju timskog rada, podsticanju kreativnosti i inovativnosti, te postizanju boljih poslovnih rezultata.

Team Building Lego Serious Play scaled

Naša misija

Naša misija je da postanemo vodeći provajder usluga primenom LEGO® Serious Play® metode u Srbiji, pružajući klijentima vrhunske i detaljno prilagođene usluge. Želimo inspirisati i motivisati ljude da rade na sebi i na svojim timovima, te doprineti razvoju organizacija i zajednice.

Пусти видео запис

Naš tim

Naš tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti edukacije, organizacionog razvoja, upravljanju promenama i razvoju inovacija. Posvećeni smo pružanju najboljih usluga našim klijentima, primenjujući naše znanje, tehnike fasilitacije i stručnost u radu sa LEGO® Serious Play® metodom.

Naše vrednosti

Kreativnost, inovativnost, efikasnost i kvalitet su ključne vrednosti našeg brenda. Verujemo u stvaranje inspirativnih i interaktivnih sadržaja i programa radionica koji donose efikasna rešenja i rezultate koje klijenti mogu odmah primeniti u praksi. Držimo se visokih standarda u našem radu, težimo kontinuiranom usavršavanju i razvoju.

LSP Misija scaled