lsp-logo

Fasilitacija

Profesionalna fasilitacija sastanaka, radionica i konferencija
fasilitacija-sastanaka
Fasilitacija sastanaka

Planirate sastanak sa desetak ljudi pri čemu vam je važno da svi učesnici budu maksimalno angažovani ? Želite da čujete mišljenja, predloge i ideje svih učesnika kako bi ste doneli zajedničku odluku kojoj će svi biti posvećeni ? Pozovite nas. Mi imamo veliko iskustvo u organizaciji i fasilitaciji efikasnih sastanaka

fasilitacija-radionica
Fasilitacija radionica

Kada vam je neophodno da 15 – 60+ zaposlenih motivišete na zajedništvo, da uvide vašu iskrenu zainteresovanost za svakog pojedinca i njihove stavove, brige i razmišljanja – mi vam možemo pomoći. Naši iskusni fasilitatori će vam osmisliti program koji će biti prilagođen potrebama vaše organizacije.

fasilitacija-konferencija
Fasilitacija konferencija

Kongresi i konferecije su sjajna mesta za povezivanje ljudi, razmenu znanja i ideja. Uz naše profesionalne fasilitatore svi učesnici će da osete inspiraciju za otvorenu komunikaciju.Neka vaš poslovni dogadjaj bude nezaboravno iskustvo.

Kontaktirajte
Lego® Serious Play®
Sertifikovane Fasilitatore

Ukoliko imate pitanja u vezi ove inovativne metodologije, želite da primenite naš program za Vaš budući tematski kompanijski događaj budite slobodni da nas kontaktirate.