lsp-logo

lego serious play radionica za poboljšanje kolaboracije i timskog rada

Razvijte timski duh i kulturu saradnje u vašem timu i organizaciji

Radionica „Poboljšanje kolaboracije i timskog rada“ namenjena je organizacijama koje žele poboljšati svoj timski rad i razviti kulturu kolaboracije. Ova radionica koristi Lego Serious Play metodu kako bi pomogla organizacijama da stvore zajedničku viziju, poboljšaju komunikaciju i saradnju među svojim zaposlenima i razviju timski duh.

Tokom radionice, učesnici će se uključiti u aktivnosti koje uključuju izgradnju metaforičkih modela pomoću Lego elemenata, razgovore i saradnju kako bi izrazili svoje ideje i razumeli različite perspektive. Učesnici će naučiti kako stvoriti pozitivan timski duh, kako ohrabriti otvorenu i iskrenu komunikaciju, kako razviti sposobnosti slušanja i empatije te kako razviti planove za implementaciju pozitivnih promena u organizacionoj kulturi.

Kroz radionicu, učesnici će istražiti kako:

  • Razumeti prednosti i izazove timskog rada
  • Razviti zajedničku viziju i ciljeve
  • Razviti veštine komunikacije i otvorenog dijaloga
  • Razviti sposobnost slušanja i empatije
  • Razviti timski duh i kulturu saradnje
  • Razviti planove za implementaciju pozitivnih promena u organizacionoj kulturi.

 

Radionica „Poboljšanje suradnje i timskog rada“ je interaktivna i uključuje aktivno učestvovanje svih učesnika. Ova radionica je idealna za organizacije koje žele poboljšati komunikaciju i saradnju među svojim zaposlenima te stvoriti pozitivan radni prostor koji promoviše inovativnost i timski rad.

Priključite se našoj radionici i poboljšajte kolaboraciju i timski rad u vašoj organizaciji

Ako želite poboljšati saradnju i timski rad u vašoj organizaciji te razviti kulturu saradnje, prijavite se za našu LEGO® Serious Play® radionicu "Poboljšanje kolaboracije i timskog rada". Prijavite se danas i stvorite pozitivnu radnu atmosferu koja podstiče inovativnost i timski rad.