TEAM BUILDING uz LEGO SeriousPlay

TEAM BUILDING uz LEGO SeriousPlay

TEAM BUILDING uz LEGO® SeriousPlay®

Aktivnost za unapređenje kolaboracije

„Želimo da unapredimo kolaboraciju članova tima ili kolaboraciju medju sektorima. Želimo da bolje integrišemo njihova pojedinačna znanja i veštine kako bi donosili kvalitetnije odluke “ – jedan je od najčešćih zahteva naših klijenata tokom razgovora za pripremu fasilitacije. I ne čudi me… Kolaboracija danas, bilo da se odnosi na članove istog tima ili na kolaboraciju izmedju departmenta ili čak sa spoljnim saradnicima ili klijentima, u uslovima brzih promena i neizvesnosti je jedan od najvažnijih faktora uspešnog poslovanja. U ovim slučajevima, najčešće preporučujem primenu Lego® SeriousPlay® metodologije kao alata fasilitacije za TEAM BUILDING odnosno TEAM DEVELPOMENT aktivnost. Brojni su razlozi zbog čega, pored mnogih drugih alata, u ovim slučajevima preporučujem baš Lego® SeriousPlay® metodologiju, ali su naredna tri razloga ključna.

 

Tokom Team Building radionice primenom Lego® SeriousPlay® metodologije:

 

  • Izgradjuju se odnosi koji razvijaju poverenje i bolje razumevanje članova tima

Tokom procesa fasilitacije, učesnici postavljaju pitanja, vode konstruktivan dijalog, razmenjuju informacije i dobijaju feedback što predstavlja osnovu razvoja poverenja i boljeg razumevanja medju kolegama / saradnicima / klijentima.

 

  • Medjusobnom interakcijom kreiraju se zajedničke odluke i uvećava posvećenost rešenju

Poznato je da čak i najbolje odluke mogu biti neefektivne ukoliko ne postoji posvećenost tom rešenju. Međutim, kada svi učesnici aktivno i zajedno učestvuju u kreiraju odluka, posvećenost donetim rešenjima se višestruko uvećava. Rezultat Lego ® SeriousPlay® radionice su zajednički kreirane odluke koje mogu da se primenjuju odmah po završetku radionice.

 

  • Razvijaja se kultura produktivne kolaboracije koja vodi ka inovacijama

Iako postoje različita razmišljanja, ubedjeni smo da se svako rešenje, promena ili inovacija uspešno može da implementira u organizaciju isključivo uz kolaboraciju. Zbog toga je bitno neprestano razvijati kulturu produktivne kolaboracije u organizaciji. Lego® SeriousPlay® je metodologija koja može da vam posluži kao alat za razvoj kulture produktivne kolaboracije i motivacije zaposlenih u sigurnom okruženju „ozbiljne igre“.

 

Za sva dodatna pitanja i nedoumice vezane za primenu ove moćne metodologije za vaš naredni Team Building, kontaktirajte naše dugogodišnje i iskusne SERTIFIKOVANE LEGO® SERIOUSPLAY® FASILITATORE putem emaila office@lsp.rs ili putem telefona 0631835541 ili 011/2443018

Portfolio naših uradjenih radionica možete pogledati OVDE

Srdačan pozdrav Lego® SeriousPlay® Srbija

About The Author

Office LSP.RS
Godišnja globalna konferencija Lego SeriousPlay Fasilitatora 2019Kako razviti posvećenost i motivisanost tima?
KONTAKTIRAJTE

CERTIFIKOVANE LEGO® SERIOUS PLAY® FACILITATORE


Za sva dodatna pitanja...
Ukoliko imate pitanja vezana za primenu LEGO® SERIOUS PLAY® metodologije, kontaktirajte CERTIFIKOVANE LEGO® SERIOUS PLAY® FACILITATORE.