Corona virus Scenario

Corona virus nije „crni labud“

Corona virus Scenario: Desio se…  i uzdrmao dosadašnji način poslovanja.😷 Na jednoj skoro održanoj radionici primenom Lego SeriousPlay metodologije, „ozbiljno smo se igrali“ sa BAŠ OVIM MOGUĆIM DOGAĐAJEM !!! 😲

Dogadjaj o kojem smo raspravljali je bio pojava veoma zarazne bolesti u svetu. Iako je izgledalo kao veoma malo verovatno moguće, ipak se desilo… Kada pričamo o mogućim događajima koji mogu da utiču na poslovanje kompanije, često se neki slučajevi unapred karakterišu kao veoma malo mogući. Ali se ipak dese… Ko je pažljivo pratio dešavanja vezana za pojavu Korona virusa, primetio je su postojali jasni signali o mogućoj pandemiji. Pojedinci ali i neke relevantne organizacije su na takvu mogućnost posredno i neposredno ukazivali. Zbog toga, za buduće događaje treba biti spremniji.

Igrajući se budućih događaja možemo stvoriti mogućnost da sagledamo principe na osnovu kojih donosimo odluke, bez obzira na okolnosti.

Moja preporuka svim liderima i menadžerima koji su se sa nama „ozbiljno igrali“ mogućih događaja, da OBAVEZNO ponovo pogledaju i obrate pažnju na kreirane principe koji ih vode pri donošenju odluka. Kreirani principi im mogu dosta pomoći pri donošenju ispravnih odluka u uslovima nesigurnosti. 👍

About The Author

Office LSP.RS
Prema zaposlenima se odnosite kao prema partnerimarazvoj tima uz Lego serious play
KONTAKTIRAJTE

CERTIFIKOVANE LEGO® SERIOUS PLAY® FACILITATORE


Za sva dodatna pitanja...
Ukoliko imate pitanja vezana za primenu LEGO® SERIOUS PLAY® metodologije, kontaktirajte CERTIFIKOVANE LEGO® SERIOUS PLAY® FACILITATORE.