building

Razvoj posvećenosti u timu

Posvećenost i motivisanost tima ? Kako razvijatiti …

Videli smo podatak da čak 60% zaposlenih nije dovoljno motivisano niti inspirisano kompanijskom misijom i ne žele da doprinesu daljem uspehu kompanije. 👇 Znamo da bi bilo drugačije ukoliko bi i sami zaposleni, lično učestvovali u kreiranju vizije svoje kompanije i svog tima ali i u rešavanju većine drugih izazova poslovanja. Lično angažovanje u kreiranju rešenja poslovnih izazova stvara ličnu vezu zaposlenih sa novonastalim rešenjem. Ta lična veza se razvija u posvećenost. ⛓🎯 Zato, ukoliko želite da razvijate posvećenost tima i kreirate inovacije, koristite različite alate fasilitacije tokom vaših sastanaka, team building, team development ili brainstorming aktivnosti. Koncept gejmifikacije vam takodje može biti od koristi. Uz to, primenite Lego Serious Play metodologiju za stvaranje sigurnog okruženja u timu/organizaciji. Poverenje i otvorenost su ključni za slobodnu razmenu informacija i razvoj produktivne kolaboracije. Tako se stvara timski duh, sinergija tima i kreiraju inovacije. Rezultati neće izostati. 💯 Znamo iz iskustva.

 

Corona virus ScenarioCorona virus i donosenje odlukaTeam Building aktivnost za razvoj strategije timaŽelite bolju međuljudsku saradnju ?
KONTAKT
Pozovite Lego®Serious
Play® Sertifikovane fasilitatore

Ukoliko imate pitanja u vezi ove inovativne metodologije, želite da primenite naš program za Vaš budući tematski kompanijski događaj budite slobodni da nas kontaktirate.