lsp-logo

Team building: Najbolja investicija svake kompanije

teambuilding investicija najbolja

Uspeh je krajnji cilj svakog posla. Bez obzira na to kako vaša kompanija definiše uspeh, zajednički imenitelj je da se uspeh gradi na odličnom timu. To je tim koji zna kako da radi efikasno, efektivno i kako da iskoristi mogućnosti svakog člana za odličan rezultat. A takav tim ne možete da izgradite preko noći. 

Prema magazinu Forbes, izgradnja tima je najvažnija investicija vaše kompanije. Team Building gradi poverenje, ublažava konflikte, podstiče komunikaciju i poboljšava saradnju. Glavni cilj timbildinga jeste poboljšanje dinamike tima. Igre, zagonetke i aktivnosti pomažu da se poboljša komunikacija između pojedinaca. U zabavnoj, ali izazovnoj atmosferi, mogu se prevazići problemi u komunikaciji, što će omogućiti asertivan i jasan način razgovora u kancelariji. Osim toga, okruženje igre ili aktivnost bez stresa smanjiće konflikt među kolegama, što će pomoći u sprečavanju nesporazuma i prepreka u svakodnevnom radu.

Timbilding ima tri važne komponente:

RAZVIJA TAKOZVANE PROBLEMSKE VEŠTINE

Team building osmišljen sa skupom ciljeva na umu, razvija veštine rešavanja problema. Neke od najčešćih veština koje povećavaju efikasnost, a možete da ih izgradite timbildingom, jesu poverenje, komunikacija, liderstvo, kreativnost i saradnja. Lego Serious Play TEAM BUILDING RADIONICA važi za jednu od najboljih aktivnosti timskog razvoja u Srbiji. Kroz team building program koji je ciljano osmišljen za vaš tim i kreativan rad Lego® kockama, postižu se fenomenalni rezultati za kratko vreme. Tokom fasilitacije postiže se razvijanje vašeg tima u željenom pravcu na bezbedan i kreativan način. LSP Team building radionica jednostavno izaziva vaš tim da zajedno radi na pronalaženju kreativnih rešenja za rešavanje zadatka.

POBOLJŠAVA ODNOSE

Zajedničko provođenje vremena van kancelarije, u neformalnom okruženju, stvara jače veze među zaposlenima. To pomaže zaposlenima da se osećaju povezanije i prijatnije jedni sa drugima. Kada uspostavite ličnu vezu sa kolegama, manje je napetosti i trvenja i više osećanja drugarstva i podrške.

POVEĆAVA ANGAŽOVANJE I MORAL

Organizovanje redovnih team building aktivnosti je odličan način da zaposlenima date malo predaha od uobičajene rutine: Na taj način oni se ponovo povezuju, svežiji i odmorniji, imaju više elana, povećava se angažovanost i podiže moral.

Kontaktirajte
Lego® Serious Play®
Sertifikovane Fasilitatore

Ukoliko imate pitanja u vezi ove inovativne metodologije, želite da primenite naš program za Vaš budući tematski kompanijski događaj budite slobodni da nas kontaktirate.